fredag 11 juni 2010

Göra lista

Helgen är här och jag hoppas på att få mycket gjort, för här behövs verkligen städas. Shit, när jag tänker efter så har jag inte städat på hela veckan, kan det verkligen vara så illa? Jag skulle behöva plocka i hop saker till loppisen vi har på området på söndag.

DSC_0041

Det var ungefär ett år sedan vi hade det sist, inte för att jag sålde så himla mycket så hade vi kul iaf. Få se om jag kan slita mig i från några grejer som kunde inbringa lite pengar.

Min lista börjar bli lång på vad jag har att göra här hemma, förutom att städa då. Måla resten av utsidan på huset, rabatterna skulle behöva en om gång till, nya modemet skulle behövas installeras sedan har jag börjat måla trädgårds gruppen, ni vet ett bord två fåtöljer och en soffa med bänk. Började kladda på den i går, så det kändes att jag var lite på väg. Snacka om att jag försöker lura mig själv, man skall göra klart inte börja, men så är det när man vill så mycket.

DSC_0042

Efter jobbet var maken och jag ner på stan en kort stund, han behövde köpa nya jobbar skor. Vi passerade Guldfynd och min gubbe som vet hur mycket jag gillar smycken, frågade om jag ville ha det han sett i fönstret. Klart jag ville, fast jag kan leva utan det. Men han handlade det till mig ; ) Vad det är får ni se en annan dag.

DSC_0043

I stället visar jag entrén på vårt hus, vissa delar har vi målat men vissa delar skall målas och ett innertak under entrétaket skall spikas å målas.  Hmm, undras om jag skall bege mig till Biltema har sett en matta/fotskrapa som skulle passa utanför dörren, å nej mer på min göra lista. 

9 kommentarer:

 1. Vilket fint hus ni har! Det gillade jag verkligen. Jaa du...den där attgöralistan, den kan ju bli hur lång som helst.
  Men nu ska jag inte göra ett dugg. Det är fredag och soffan kallar.
  Ha en fin helg! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Vilket fint hus ni har.Bara så himla snyggt.önskar dej en skön och mysig helg vännen Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vad fint du verkar ha det...Kul att du kikade in hos mej och roligt att du tycker det blir fint hos mej med. Min göra lista är oxå hur lång som helst och det är mycket målning som står på den...
  Ha de gott
  Marie

  SvaraRadera
 4. Kul att du vill vara med i min utlottning! Ha en fin dag. Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Visst har man ganska långa listor på vad man ska göra och det kan ju vara bra med förståss. Gillar verkligen färgen på ditt hus, jättefin. Kram Katta

  SvaraRadera
 6. Hallojsan!

  Så¨fint hus ni har! Har inte sett det utifrån förut!

  Vi har laserat golvet med Demidekk terasslasyr nyans Skimmergrå..jag är jättenöjd!

  Ha det gott! Kram sanne!

  SvaraRadera
 7. Vilken vacker stol du har där vid entre´n!

  SvaraRadera
 8. Tack du goa för dina ord, du ska veta att dom värmde, idag känns det lite ljusare och glädjen börjar komma tillbaka, stor kram från din bloggvän VIOLAN

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck