söndag 13 juni 2010

Hektisk dag.

I går lördag hade jag tänkt göra en massa men det fanns inte ork till nått alls utan det blev en dag i soffan med en godispåse, lite film och kika igenom en hel del bloggar.

Vi hade planerat en loppis här på området men vi betvivlade att det skulle bli något med tanke på vädret som var i går. Så jag packade inte ihop några nya varor alls utan tog de jag hade förra loppisen. Det första jag gjorde var att gå runt till dem som stod där, såg vissa grejer förra året som jag grämt mig över att jag inte köpt och det fanns kvar. Vad det var tar vi en annan dag.

När loppisen var avklarad var mitt hus fullt med folk, mina barn, mitt barnbarn, bror, brorsdotter till att det var en som ville köpa makens mc och sedan hans jobbar kompisar.

Å jag som var tvungen att göra mig klar för ett möte, kan inte än berätta vad jag gjorde men oj vad jag fick skratta iaf. Nu skall det mysas med gubben och ladda för morgondagen.

DSC_0067  DSC_0068 
DSC_0070 DSC_0075

Här ser ni de fina presenterna maken köpte till mig (å vi som inte har bröllopsdag än) Det blev en silver ring och ett par matchande örhängen i söta askar.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad skönt att göra ingenting alls ibland. Det behöver man. Så fina presenter du fick av din man. Hoppas det gått bra med målningen. Det var kul att få se bild på erat hus. Ha det gott Kram Aydan

  SvaraRadera
 2. Hej
  Låter som du haft en helt underbar söndag med godis och soffläge, precis i min smak...Vilka fina presenter du fått av maken.
  Ha de gott//Marie

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin present!!! Jättesöta!

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck