måndag 14 juni 2010

Kockums

Klockan är sen, som vanligt men idag har jag verkligen varit effektiv trotts att jag har ont i ryggen och ena armen. Fast i dag hade jag bestämt mig att komma i fas här hemma, så jag kan njuta av tiden då man kommer från jobbet. Sagt och gjort, efter jobbet uträttade jag ett ärende på stan, tog en repa i några klädesbutiker men inget napp alls.

DSC_0082

Snabbade mig in på min favorit loppis, det var ett dåligt utbud men inte kom jag tomhänt. Fast lite ovanligt var det nog för att vara mig och som vanligt så visar jag det lite senare då jag har så mycket som står på tur. Nåja väl hemma så drog jag i gång gräsklipparen, tänkte att jag skulle lägga klippningen på helgerna och då kunde jag inte vänta tills helgen utan nu är jag i fas på den fronten.

DSC_0085

Bilen fick en omgång av damsugaren, jag har ju haft med mig Bella till jobbet så det har blivigt både hundhår och grus. Bella ja, hon åkte in i duschen och fick en riktig omgång både av duschen och hårfönen. Nu var det dags för hennes korg alla överdragen tvättades och sattes tillbaka, ny ligger hon och myser i sin säng.

DSC_0078

En massa annat blev gjort med men jag skall inte rabbla upp dem, huvudsaken är att jag känner mig nöjd och det gör jag. Bilderna idag är fynden jag köpte på loppisen vi hade i söndags, nu har jag dessa två som passar till min kanna från förra sommaren och tvättfatet som fanns i huset när vi flyttade in och en kastrull och en hink jag fick av mamma. Skall göra ordning en plats för alla sakerna, men det gör jag en annan dag.

2 kommentarer:

 1. Härliga muggar, de är fina!

  SvaraRadera
 2. Vad fräck muggen är som har ett lite lock.
  Herregud va du ligger i, inte undra på att du har ont både här och där :)
  Själv håller jag på att måla tak och väggar vita i det som ska bli min gårdsbutik.
  Planen är att öppna efter midsommar.

  Många kramar
  Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck