söndag 11 juli 2010

Glas till dessa efterlyses

Då är snart helgen slut och jag tänker ge mig på en summering utav helgen. Den har varit varm som förväntat och här har vi gått och väntat på att åska och regn skall komma, för det brukar det alltid göra då vi får sån hetta men än har det inte kommit något.

DSC_0191

Fredagen löpte bra och jag hade på fredagskvällen städat av överallt och det var bara stryktvätt och mangling kvar. så min del av avtalet var avklarat. Lördagen vaknade jag tidigt (ofrivilligt) då min bror ringde och frågade om mina paler och eftersom jag inte kunde somna om begav jag mig i väg till byggvaruhusen för att inhandla färg (till huset) och spottar till innertaket på entrén.

DSC_0192

Min son med familj dök upp och här spikades det tak och donades i värmen. Whilliam tog sig ett bad i den lilla poolen, en helt underbar dag men ack så trött man blir. I sista stund blev det bestämt att Whilliam skulle sova kvar och det gick utmärkt. Han somnade och jag passade på att grunda taket så att jag idag ev. kan färdig måla. Men denna farmor var trött och somnades sittande i soffan och vaknade vid 4 tiden av att en liten kille ropade, stapplade till sängen och fortsatte sömnen.

DSC_0194

Huset är i kaos just nu men som Baloo säger i Djugkelboken. “Var nöjd med livet som vi lever här” som förövrigt är Whilliams favorit. Jag har hört många goa kommentarer när han varit här, spontant kommer han fram å säger “Farmor jag tycker om dej” vem smälter inte då som glass i denna värme. Från det ena till det andra tillbringaren och den lilla kannan med bricka kommer från min mamma, (är uppvuxen med dem) jag har för mig att det är i från Brio. Saknar bara glasen som jag får leta på loppisar efter. Är det någon som känner igen hur de ser ut?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker personligen att din son har varit kanon duktig i helgen :P

    SvaraRadera
  2. Hej min vän..Jag har nått liknande från min mamma.Fast dom står i en korg med handtag..Skall ta kort på den nån dag och lägga ut på bloggen så får du se,,
    Ja nu är det väldigt varmt,,men klaga det vågar och vill jag bara inte göra ;)
    Massa kramar till dig från mig Susanne

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck