fredag 9 juli 2010

Trägårdsmöblerna är målad

Då var det sista dagen på denna arbetsvecka, ser framemot en helg då jag förhoppningsvis får fingrarna ur det stället där de inte skall vara. Och att orken infinner sig.

DSC_0010 (2)

Jag har ju gjort lite då och då men jag skulle vilja ta ett riktigt tag i att städa och rensa här hemma. i går efter läkarbesöket orkade jag inget alls, det är både den taskiga sömnen och värmen som gör det.

DSC_0009 (2)

I helgen skulle jag vilja, skura allt så huset doftar såpa plocka in lite blommor och öppna upp men som sagt sedan finns det annat som skulle göras. Har slängt ut lite krokar hos sonen om han kunde göra klart vårt inne tak på entrén och sätta upp en stupränna åt mig. vi får se vad som kommer att bli gjort, hoppas på mitt och sedan att han fixar det andra.

DSC_0008 (2)

Trägårdsmöblerna är ialla fall färdig målade, inte heltäckande utan man ser penseldragen men det gör inget. Nu skulle det till lite fina nya dynor, får passa på och se på rean om jag hittar nått.

5 kommentarer:

 1. Själv tycker jag det är så skönt att bara vara så jag får inte mycket gjort jag heller... Har dock varit iväg och handlat lite saker så om andan faller på så har jag iaf saker hemma;)

  Fina trädgårdsmöbler!

  Kram och sköt om dig
  Annica

  SvaraRadera
 2. Snyggt det blev när du målat om utemöblerna.
  Ta nu och ha en skön helg, man måste inte fara
  runt som en galning...har jag hört...men aldrig
  vågat prova :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Verkligen en förvandlad möbel, du..här är en till som sover illa och därför tryter orken om dagarna, lie svalare så kanske hjärnkontoret funkar igen, ha det så gott, kramen

  SvaraRadera
 4. Snyggt.
  Ha en fortsatt bra lördag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck