lördag 28 augusti 2010

Hjärta

Lördag eftermiddag och jag tänkte uppdatera lite innan jag helt glömt bort hur man gör eller att det går för lång tid. Dagarna fortsätter springa förbi, mycket jobb om dagarna men det är så det skall vara.

DSC_0026

Hemma njuter jag av att maken är hemma, tänk att man kan sakna varandra så mycket på 2,5 månader. Vi har trots allt varit tillsammans i snart 25år. Visst har alla förhållande upp och ner gångar, men här är allt på topp just nu. Kanske lite småförälskad till och med ; ).

DSC_0019

Försöker få lite ordning här hemma, fixa med tvätt och plocka runt lite. Passade på att springa runt med lite ättika på ogräset som vill växa ut på grusvägen. Här gäller det annars bara att ladda batterierna och hoppas på att kroppen inte skall skrika av värk, har ännu inte fått bukt med värken i kroppen. Det är nog bara att inse att även jag har blivigt gammal som många andra runt mig.

DSC_0018

Skålen på bild har helt underbar färg och är ett loppis fynd och den har formen av ett hjärta. Så jag kunde inte motstå den och nu skall den få pryda mitt köksbord med några äpplen. Nu kom maken hem från jobbet och vi skall ta och käka lite kräftor och bara vara och tänka på vilka fina barn vi har.

6 kommentarer:

 1. Ibland behövs det lite avstånd för att man ska förstå vad man verkligen har:)

  Den där känslan av förälskelse som dyker upp trots att man varit tillsammans ett halvt liv är underbar:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. har inte kikat in här på en tid så nu hade jag mycket att läsa. oj såna härliga stövletter du köpt! Vad var de för märke och varifrån köpte du? De ser så sköna ut!

  SvaraRadera
 3. Härligt att va nykär efter 25 år :-)
  Skulle aldrig klara att va ifrån min Darling så länge !
  ha de gott.
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 4. Var ett tag sedan jag var inne hos dig. Jag hinner inte något just nu känns det iallafall. Härligt förstår jag att ha fått hem gubben igen.
  Åka mc vet jag inget om men jag har två bröder med fruar som älskar det, så jag kan föreställa mig att du också gillar det.
  Ursnygga stövletter du har skaffat dig, var hittar man så fina o nätta?
  Ha en skön fortsättning på helgen!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 5. Det var en fin skål.

  Kram
  Hanna
  blommorifonstret.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. 25 år o fortfarande förälskad oj det är få förunnat..Hur gör man;)
  skålen var härlig..nu är det redan söndag och en ny vecka ligger o lurar..En lite utlottning hos mig..vill du vara med?
  kram Susanne

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck