onsdag 1 september 2010

Järn Lady

Onsdag kväll och jag sitter i soffan och softar lite efter dagens arbete, mat inhandling, slank med ett par jeans tights ; ) måste ju ha långa byxor då det är så kallt ute. Jag han förbi min loppis som knappt hade nått alls, tydligen så har de gjort om.

DSC_0037

Jag hittade nått som jag inte behövde men ögat ville nått annat men det tar jag och visar en annan dag. I stället får ni se vad jag köpte för ett par veckor sedan. Hade varit inne på “min loppis” men kom ut tomhänt då jag såg en dam som lassade ur sin bil, å se det jag letat efter så länge.

DSC_0035

Ett symaskinsbord, den var helt komplett med maskin, huva ja allt. Frågade damen vad hon skulle ha för den, innan hon han bära in den. Till slut sa hon 150:- och jag slog till direkt, det kan jag kalla fynd.

DSC_0033

Jag har skruvat bort skivan och tänkte använda underredet, till vad undrar ni väll? Men ni får ge er till tåls att se vad jag tänkt göra med det.  Jag lovar er att jag har massor på G men inget blir liksom klart. Bara jag nu kan ta ur fingrarna där de sitter och har setat ett bra tag nu.

3 kommentarer:

 1. Det var ett bra pris på bordet..det sista som jag släpade hem fick en ny skiva och ett handfat...nu står det på kundtoaletten, kramen

  SvaraRadera
 2. Vilken tur du hade! Femtio spänn...det var ju ett riktigt fynd.
  Här är det fullt ös, både vardag och helg, ett bra tag framöver.Man känner att man lever!
  Ska försöka klämma in nån liten loppis oxå.
  Ha det så bra! Kram Åsa.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck