tisdag 28 september 2010

Dags för förändring

Har man inte något att göra kan man roa sig med att byta gardiner, eller? I bland tror jag att jag måste vara skvatt galen, jag bytte ju nyss gardiner i köket. Men av någon anledning så har det inte känts bra, så i dag var det dags igen.

DSC_0124

Jag kom på ett par gardiner jag hade för ett par år sedan, köpte dem skitbilligt på Hemtex  (ord. pris var skitdyrt). Jag köpte 2 längder och jag gjorde om dem en del. En längd kapades på längden så det blev gardiner till stor fönstret i köket (varje längd var så breda).

DSC_0116

Av den andra längden gjorde jag 2 smålängder till lilla fönstret, ett draperi till ett av skåpen och sedan räckte det till  2 stolsdynor och köks soffan.

DSC_0119

Nu skall jag bara hitta tygbiten som var till stolarna. Å sedan får vi se hur länge jag har dessa uppe. Detta var mer min stil tidigare, fast då hade jag vita möbler till dem. Det är lättare att byta gardiner än att byta färg på möblerna men nu är jag riktigt sugen på att måla bordet och stolarna.

4 kommentarer:

 1. Blev verkligen så himla fint, här har det oxå satts upp gardiner, blev ytterligare en linnegardin i gästrummet, ha en skön kväll, nu väntar Idol, kramen

  SvaraRadera
 2. Ser ju jätte fint ut! Du fick ut mycket av de tyget ;) //kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Ojojoj hur mycket tyg var det i dom gardinerna egentligen ? Räckte ju till massor. Ibland bara måste man få byta om det inte känns bra. Jag skulle bli skvatt galen däremot om jag inte bytte, men har blivit bättre med åren. Numera får vissa favvogardiner sitta uppe läääääänge.
  ha det bäst
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 4. Tror jag får fundera på att ta träbokstäver istället som du föreslog! Men ska till Linköping i helgen, så ska spana där :) //Kram Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck