söndag 26 september 2010

Familje helg

Efter en tuff vecka med massor med jobb så trodde jag att det skulle bli lite lugnare. Men nej då, här var det fullt ös på olika vis. Lördagen hade jag tänkt passa på att städa och tvätta men min son ringde och frågade om jag skulle följa med ut till skogen och hem till min svärmor.

DSC_0115

Som ni vet så gillar jag att gå i skogen och då barnen frågar kan man ju inte säga nej. Sagt och gjort jag, min son, hans flickvän Dotra min och så Whilliam begav oss ut i skogen. Jag måste säga att Whilliam med sina 2.5år imponerade på sin farmor och var med i skogen hela tiden utan att klaga.

DSC_0107

Tänk de små benen gick lika mycket som oss vuxna till slut sa han “ Jag vill gå till garaget och vara med farfar” Då gav vi oss andra med efter 2-3 timmar i skogen. Vi gick hem till min svärmor där maten stod på bordet efter order från min son ; )

DSC_0105

Sent på fredagskvällen fick vi en fråga från sonen om vi skulle vara med och tömma hans lägenhet och städa den. Å som jag sa tidigare frågar barnen så kan jag inte säga nej. Det enda jag han här hemma var att röja lite i min källare för att få in lite grejer innan det var kväller. Så nu kör vi på en vecka till för nästa helg vankas det barnvakt till Whilliam.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken härlig stund i skogen. Vilken duktig liten kille som orkade så länge. Själv har jag knappt varit hemma sista månaden förutom idag. Så skönt att den "hemska" försvann så jag kunde börja jobba igen. Hon har verkligen lyckats förstöra massor under den tiden hon var där. Vi har anlitat advokat för att kunna reda ut röran... men allt har nog en mening.. ha det riktigt bra kram Aydan

  SvaraRadera
 2. Vilken massa härlig svamp! Så roligt att den lille killen gillar att gå i skogen. Det är ju ett härligt ställe att vara på när man är ledig.
  Ha en fin vecka!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att ni hittade svamp, och vad duktig han var, den lille killen! :)

  SvaraRadera
 4. Halloj!

  Vad duktig lilla Whilliam var och vad mycket svamp ni hittade! Gott! Jag bara älskar att gå i skogen på jakt efter svamp men det är inte helt lätt med tre små. Vi hittade i alla fall lite trattisar när vi var ute.

  Hoppas att du får en skön start på veckan!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera
 5. Låter som en fullspäckad men trevlig helg i familjens tecken:)

  Ha det gott
  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck