onsdag 22 september 2010

Egen design

Snart går ännu en vecka till enda och jag frågar mig vad jag har pysslat med på sistone. Förutom jobba, sköta det vardagliga i hemmet, jo här försöker man hinna klart med höst bestyren så som rensa rännor och plocka undan sommarsaker.

DSC_0100

Har fixat lite med järnladyn, är inte klar på långa vägar men jag tänkte att jag skulle visa er på ett halvfärdigt projekt. Jag tog bort skivan och symaskinen, satte dit en annan skiva (som skall målas). Speglarna skall putsas och en snyggare anordning för skarvsladdarna.

DSC_0103

Hade speglarna från svärmors gamla sminkbord, som det tyvärr inte gick att använda underdelen. Spegeln i mitten skruvades fast, de andra är ledade.

DSC_0104

Jag skall försöka hitta en lösning på hur jag skall kunna få dit lådorna på varsin sida under skivan så de fungerar. Kanske ett krön på mittersta spegeln. Lite finurligt men jag är en bit på väg iaf.

5 kommentarer:

 1. Kommer säkert att bli ett perfekt bord för div. kvinnobestyr!
  Ha en skön fortsättning på veckan!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 2. Det där kommer att bli så fint, ser fram emot det färdiga resultatet, ha en fin torsdag, kramen

  SvaraRadera
 3. Va kul att försöka fundera ut lösningar till nåt eget så där. Jag misstänker att resultatet kommer att bli jättefint. Ska bli spännande att se! Hoppas att du får en fin torsdag utan regn.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck