torsdag 21 oktober 2010

Lokaltidningen

I måndags var jag tillbaka på jobbet efter mina 2v hemma som sjuk. Oj, nu har jag massor att ta igen, massor med text som måste skrivas ut och det roligaste av allt fotografering av alla nya varor.

DSC_0001

Det som var annorlunda med måndagens fotografering var att jag inte var själv, utan jag hade en som fotograferade moi. Jag som   som vill vara anonym och gillar inte att fastna på kort. Det beror nog på att jag inte tycker att jag blir bra på bild.

DSC_0031

Nu var det bara att gilla läget, lokaltidningen i vår stad ville göra ett reportage i Annas butik. Det handlade om att ha en fysisk butik och samtidigt driva en webbutik. 

DSC_0030

Har ingen aning om när reportaget kommer ut i tidningen, lite pirrigt är det om de väljer att publicera någon bild på mig och hur fånig jag kommer att se ut. Här passade jag på att fota fotografen som tog bilderna.

2 kommentarer:

  1. Men så spännande!! så mycket roligt som händer på ditt jobb..Måste vara en underbar arbetsplats..Hoppas att ni har lite roligare väder än här,,för fy detta gillar jag inte ,,nej hellre frost och kallt..Massa kramar Susanne

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck