torsdag 11 november 2010

Lägga band

Vilken annorlunda dag det blev idag massor med fina varor kom in på jobbet och mer är på väg in. Hmm hur skall jag få till allt jag vill ha, det blir nog att skriva en lista till tomten. Så jag har fullt upp att fotografera igen, det är ju det roligaste jag vet.

DSC_0250

Var runt med Anna min chef och handlade in lite ljus och glödlampor, stannade till vid återbruket för att kasta kartonger. Jag passade på att göra en djupdykning innan kontrollanten kom. Fast nu var det ju inte till mig, fattar inte varför folk måste slänga så mycket fint.

DSC_0255

Jag har ett nytt projekt på jobbet,men det är långt i från färdigt så det får jag berätta mer om senare. Just nu kar jag en plåt med hemma gjorda köttbullar i ugnen och en tonfisksallad på bordet. Julmat sa min bror när han fick veta det, men hallå måste ju öva så jag får rätt smak på årets julbord.

DSC_0248

Lampskärmen i fönstret sprang jag på hos Rusta för några veckor sedan, det ingick en lampfot med men dem gav jag bort. Hade tänkt göra mig sånna skärmar själv men fick inte tag på band med rätta färgen. De här går i silver, hade ju velat haft vita skärmar men det fanns inte, så de får duga tills jag hittar band och gör om dem

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Kan tänka mig att ni får in mycket fint till butiken nu. Jättesöt lampskärm. Tonfisksallad var länge sedan jag gjorde. Det måste jag göra i helgen. Börjar bli less på julmat redan, räcker med all planering till julbordet så ledsnar man. Ha en riktigt bra helg. Kram

    SvaraRadera
  2. Åh det måste vara kul att fota kuta runt och fotografera allt :)

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck