måndag 8 november 2010

Smart som jag kan vara

Har inte setat vid datorn på ett par dagar nu, har en massa bloggar att läsa i fatt. Ni kanske undrar hur det kommer sig? Först i lördags så gav jag mig i väg på fil jakt, ni vet den där med pepparkaks smak. Jag lyckades få tag på en liter iaf.Sedan var det in på Ikea, suck vad folk det var, det var bara att ta tjuren vid hornen. Jag bara måste fylla på ljuslagret, fixade det med, jippi.

DSC_0236

Raskt hem, hade ju tänkt mig ta rätt på löven i trädgården. Insåg snart att det skulle bli ett mödosamt jobb, så smart som jag kan vara tänkte jag att gräsklipparen skulle få göra jobbet. Fick hålla på en timme för att få igång den, jag gav upp flera gånger men jag ville inte ge mig. Fick i gång den till slut, och gick runt i trädgården och hackade söner eklöven (grannens som hamnar hos oss).

DSC_0239

Många skratt fick sig grannarna, det bjöd jag på.Toppluva, vinterjacka och gräsklippare.  Ville ha fint nu då maken skulle komma hem. Han har varit på jobb i Österrike och kom hem efter att varit borta 10dagar. Söndagen till ära blev huset fullt av barnen med respektive och så Whilliam, alla stod i kö för att träffa maken.

DSC_0240

Nu är han hemma och hoppas att det blir så ett tag, barnen fyller ju år snart och paket skall inhandlas å det är ju roligare att göra det tillsammans. Nej, nu skall jag ägna maken lite tid.

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Du verkar ha hunnit med mycket. Synd att du inte ficka tag på mer fil. Jag har inte hunnit kratta våra löv. Vi köpte en lövblås/sug men har ingen aning om det fungerar. vi drunknar i löv...
  Ha en riktigt bra vecka kram Aydan

  SvaraRadera
 2. Bra kvinna reder sig själv :-) Men det vete fasen om inte denna bra kvinnan hade låtit löven ligga till våren eller tills Darlingen hade startat gräsklipparen i a f hihi. Skönt att ha gubben hemma nu kan jag tänka mig.
  Bloggvärlden är till för att man ska slippa tänka själv och bara få en massa tips av andra. Jag har säkert sett nån liknande lampa hos nån och sen föddes "min" ide.

  ha de gott
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Du är så go du o visst sjutton känner jag igen mig i vanlig ordning...Självklart så hade jag klippt löven på samma vis o irrat runt med allt möjligt...bara för att det ska bli bra...o för att det ska kunna bli en Glad dag...
  Sen är det väääldigt gott att ha koll på var alla är och att de är hemma!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 4. Ser dig framför mig klippandes...;) här har man en man som alltid är borta udner veckorna, är hemma två dagar i veckan och då jobbar jag...hej och hå..så vi ses inte för ofta så att säga, ha en skön kväll i snöstormen, kramen

  SvaraRadera
 5. Haha vilket roligt inlägg. tack för fina ord hos mig.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck