onsdag 15 december 2010

Visioner

Tur att det är tid kvar innan jul, för här hemma händer just nu ingenting. Jag är inte speciellt förtjust i mörker, det är inte så att jag är mörkrädd utan bara att jag får ingen som helst energi.

DSC_0085

Men då skulle ni se mig på dagarna på jobbet, då är man som en Duracell kanin men när kl. blir 14 så händer något. Luften går ut (jag tror det är vid den tiden solen går ner) Sedan håller det i sig tills sängdags.

DSC_0086

Jag hoppas att det bara är en liten formsvacka som gör detta eller så har jag någon infektion i kroppen som jag försöker att inte låssas om.

DSC_0087

För vem har tid att vara sjuk så här inför jul. Annars älskar jag att baka, göra godis och dona runt. Jag har ju en vision i mitt huvud hur jag vill ha det, tänk om det bara gjorde av sig själv eller nått.

4 kommentarer:

 1. Hej,
  Jag tänkte göra lite reklam för min blogg,
  har inte varit aktiv i min blogg på ca 1 år så det är som att börja om igen.Tänkte att om jag har en utlottning så hittar ni till mig igen men icke så snälla vill du vara med på min utlottning
  du har jättestor chans att vinna men skynda för tävlingen avslutas ikväll..Det du kan vinna är en avskavd bräda med härlig snirklig text eller ett trähjärta med underbar vintagebild,välkommen in och ta chansen!
  En liten länkning skulle uppskattas:)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Jag är ändå glad för snön gör det liite ljusare... men trött är jag också. Kanske alla känner av mörkret...

  SvaraRadera
 3. Tänk så skönt det vore om allt blev gjort det man tänkt sig! Vilket hus man skulle bo i. Inga dammråttor, ingen disk eller tvätt.Allt skulle vara nystädat jämnt. Nä, det blev nog tråkigt i längden.
  Kramis Yvonne

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder.
  Hoppas att du inte blir sjuk så här i juletid.
  Ha en mysig adventshelg
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck