lördag 15 januari 2011

Växthus…….?

Här har livet sin gilla gång och som vanligt hinner jag inte med. Har varit super trött på kvällarna så det har inte blitt mycket gjort.

DSC_0309

I går var jag tvungen att åka med maken till akuten igen, magen som strulade för ett år sedan gav sig till känna igen. De ville ha honom kvar för observation men det ville ju inte maken, nu skall de visst ta till en utredning, jo det sa de sist med men inget hände. Nu kommer vi inte ge oss, för så här kan det inte vara. I dag mår han lite bättre, tror jag. Ni vet när det gäller riktiga krämpor så säger de inget men om de är förkylda då är det något helt annat.

DSC_0296

Jag har iaf  dagen till ära tagit fram målarburkarna igen, nu är det sängmöblerna som blitt grundade. Så i morgon skall förmodligen sista strykningen ske. Om nu inget annat händer. Själv har jag så förbenat ont i ryggen och jagar min sjuk gymnast, så allt kan läggas tillrätta, tänk att man går så länge innan jag fattar att jag måste göra något åt det.

DSC_0312

Idag får ni se mitt “lilla” fynd som jag köpte för en vecka sedan typ. Ni vet jag har lykt förbud här hemma, men det här är ju ingen lykta utan ett växthus. Å det gick man på här hemma ; ) Så nu står den här så fin och priset var hälften mot ordinarie, så jag kunde inte gå hem utan mitt ….växthus.

7 kommentarer:

 1. Jätte gulligt litet växthus. hoppas att du får hjälp med ryggen och att ni får reda på vad som är problemet med makens mage.
  ha en fortsatt bra helg.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Vilket fint växthus ;)Smart tips får prova det här hemma, har oxå en som tycker att vi har lite många lyktor...//Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Äsch vad trist med maken :( Hoppas det reder sig och ni får utrett vad som felas!

  SvaraRadera
 4. Jag har läst och jag har raderat,,tack för förtroendet..Jag håller tummar att allt blir bra..Varma kramar Susanne

  SvaraRadera
 5. Fin idé med växthuset!
  Hahaa, det där med män och förkylning!!! Det är världslutet och oj sådant passande det skall vara. Men när det gäller - då är de väl så rädda för att hamna till läkaren?

  Hoppas allt blir bra!

  Kramar!!!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilket gulligt litet "växthus". Har missat flera av dina inlägg sista tiden. Hoppas att maken mår bättre nu. Ha en riktigt bra söndagskväll. KRAM

  SvaraRadera
 7. vad tråkigt när man inte hittar orsaken till det onda...och vilket fint "växthus" du fått hem, hoppas att orken din snart återvänder, kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck