torsdag 14 april 2011

Å vad jag har njutit

Å vilken underbar dag jag har haft idag, först var vi och kikade på lägenheten men hon hoppar den då det var för mycket jobb på den.

DSC_0340

Hem och drog runt med dammsugaren och jagade hundhår för att snabbt ut i det vackra vädret. Krattade hela tomten och planerade för lite stenläggning, sedan tog jag fram däckstolarna och satte mig en stund. Jag har lite svårt att sitta still så det blev bara en timme, sedan drog jag i gång igen.

DSC_0338

Nu blev det att hand tvätta bilen och polera fönsterna, så nu är bilen vår städad. Sedan in och göra en super god korv stroganoff och snabbt ut igen för att ta en promenad med Bella. Hoppas att det blir lika fint väder i morgon, skall bara i väg och handla snabbt för att sedan få njuta av våren.

DSC_0334

Härom dagen var jag in på loppisen och hittade 3 st. super vackra linne handdukar och den vackra brickan med svarta trä handtag, den är dessutom graverad med år 61-62.

2 kommentarer:

  1. oj ,,ja det va mer än mig ;)
    Jag tar mitt i morgon,,,kanske :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter som du är på g som vanligt och far omkring och fixar och donar :) jag är rätt bra på detta oxå....jag håller tummarna fortfarande att ni kommer, ha en skön helg, kramen

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck