tisdag 24 maj 2011

Medans vinden viner

I dag är jag inte nöjd med mig, tycker att jag är lite jobbig. Känner mig uttråkad och irriterad, tur att jag är medveten om det själv, i stället för att andra talar om vilken pain man är.

DSC_0051

Fast när jag kom till min favorit loppis och tog mig tid att gå runt. Hittade ett servett ställ som jag blev sugen på men ops vad är det där. Såg den precis då jag skulle gå ut. Hade inte en aning om vad det är. Varje hänge är mellan 6-14cm stora och gjorda av någon metall.

DSC_0049

Förutom handen som är av trä. Vet någon vad det är för något?

DSC_0052

Nu vet den andra konstiga grejen jag sprang på för ett tag sedan, nu vet jag vad det är. Det var en vax ljusstake, såg en i en tidning nyligen, den var lite annorlunda men väldigt snarlik. Skönt att veta vad det är så nu är det bara att ta reda på vad nu detta är.

4 kommentarer:

 1. fint du hittade.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Hm jag tycker det ser ut som en äldre modell av berlock samling,,ja som nutidens pandora...Jag är ok bara inte nått direkt att skriva om...kram

  SvaraRadera
 3. Hallojsan Corinna!!

  Vilken pryl!!..den var snygg men jag har aldrig sett något likande så man får gissa..duktyngd kanske?

  Kraam Sanne

  SvaraRadera
 4. Märklig sak...men mycket trevlig...Hoppas någon kan berätta...
  Jag är väl lite trött på mig själv idag jag också...har lite tråkigt...inte har jag gjort nått särskilt heller...Ja ja...Det blir andra dagar och på fredag ska jag o maken ner till Göteborg o strosa runt igen - Det ska bli kul!

  Kram från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck